Türkiye'nin konuştuğu olayda 6 gözaltı

Volkan Demirel stattan ayrılırken basın mensupları ve korumalar arasında arbade çıktı!

Karşılaşma öncesi stadı terk edip sonra geri dönen Volkan Demirel’in TT Arena’dan ayrılışı da olaylı oldu. Milli eldiven stattan Şükrü Saracoğlu Stadı Müdürü Ayhan Bak ve F.Bahçe’nin korumaları ile birlikte çıkınca ortalık bir anda karıştı.

Basın mensuplarını uzaklaştırmaya çalışan korumalar orantısız güç kullanıp gazetecileri itince ortalık savaş alanına döndü. Görevini yapmaya çalışan gazeteciler ve kameramanlar korumalara bu orantısız tepkiden dolayı önce sözlü uyarıda bulundu. Ama devamında şiddetin dozajı artınca iki taraf arasında tekme-tokat arbede başladı. Bu arbedede birçok foto muhabirinin makinesi ve kameralar zarar gördü. Spor Büro ekiplerinin olaya müdahale etmesi ve korumaların içeri kaçmasıyla ortalık sakinleşti.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Türkiye-Kazakistan maçının hemen ardından, Volkan Demirel ve Emre Belezöğlu'nu korumak için TT Arena'ya geldiği iddia edilen özel korumaların basın mensuplarına saldırmasının ardından sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yaşanan olayların hemen ardından bir kriz masası oluşturan İstanbl Emniyeti, görüntülerden yola çıkarak ve adli işlem başlattı. Başlatılan adli işlem neticesinde 6 kişi göz altına alındı, 3 kişi ise serbest bırakıldı. İstanbul Emniyeti'nin dün gece TT Arena'da yaşanan olaylar hakkındaki soruşturmasını genişleterek sürdürmesi bekleniyor. 6 kişiye 6222'den kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.