'Puanımız Eskişehirspor'a Yakışmıyor'

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Ligde bulunduğumuz konum ve puanımızın Eskişehirspor'a yakışmadığının farkındayız. Futbolda değişkenlikler olabiliyor" dedi.

Hoşcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde her takımın maçı kazanıp, 3 puan almak istediğini belirterek, Eskişehirspor'un da diğer takımlar gibi oynadığı maçları kazanmak istediğini vurguladı.
Siyah-kırmızılı takımın lige iyi başlayamadığını ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:
"Ligde bulunduğumuz konum ve puanımızın Eskişehirspor'a yakışmadığının farkındayız. Futbolda değişkenlikler olabiliyor. Takımımızdan, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'dan ve camiamızdan en ufak bir sıkıntımız yok. Büyük bir şansızlık yaşıyoruz. Bu şansızlığı Sivasspor maçının son dakikasında attığımız golle kırdığımıza inanıyorum. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını da sahamızda oynayacağız. Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp haftayı 3 puanla kapatacağımıza inanıyorum. Eskişehirspor'un Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp, çıkışa başlayacağını düşünüyorum. Ligde nerede olduğumuz değil, nerede bitireceğimiz önemlidir."
-"Tribünlerin dolması gerekiyor"
Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı da olan Hoşcan, tribünlerde taraftar sayısında azalma yaşandığına değindi.
Taraftarların futboldan adeta soğuduğunu vurgulayan Hoşcan, "Futbol dünyanın en güzel sporu ve oyunudur. Bunun yeniden iyi noktalara getirilmesi gerekiyor. Tribünlerin dolması gerekiyor. Kötü tezahüratın kalkması lazım. Futbolun güzelliklerini birlikte paylaşmalıyız. Taraftarların e-biletlerini alarak, tribünleri doldurmasını bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA