Pınar Karşıyaka'ya Kocaoğlu Morali

İzmir BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Aziz KocaoğŸlu, Pınar KarşŸıyaka basketbol takımı oyuncuları, teknik ve idari heyetiyle yemekte bir araya geldi.

Tarihi Asansör Restoran'daki öğŸle yemeğŸinde Pınar KarşŸıyaka kafilesini konu eden KocaoğŸlu, geçen yıl Türkiye Kupası'nı, bu sezon da CumhurbaşŸkanlığŸı Kupası'nı müzesine götüren ekibi tebrik etti.
KocaoğŸlu, takımın bu sene de Avrupa'da başŸarılı olacağŸına inandığŸını belirterek, "BaşŸarılarınızla yüzümüzü ağŸarttınız. Sizlere her şŸey için teşŸekkür ediyoruz" dedi.

KarşŸıyaka Spor Kulübü BaşŸkanı Fatih Diniz de, kentin yerel yönetiminin desteğŸinin sporcular için de moral kaynağŸı olduğŸunu söyledi.

ǖte yandan İzmir BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Aziz KocaoğŸlu 19 Kasım LJarşŸamba günü Selanik'te Yunanistan'ın PAOK takımı ile karşŸılaşŸacak yeşŸil kırmızılılara yemekte takımın uğŸurlu tatlısı "waffle" ikram edilmesini istedi.
KocaoğŸlu, sporcu ve idarecilerle birlikte şŸampiyonluk pastası kesti.
 

Kaynak: AA