Uğur Boral için ayrılık vakti

Gençlerbirliği'nde oynarken büyük beğen toplayarak Fenerbahçe'ye transfer olan Uğur Boral, daha sonra transfer olduğu Beşiktaş'ta oldukça zor günler geçiriyor.

Siyah beyazlı kulübe büyük ümitlerle transfer edilen Uğur Boral, Samet Aybaba'nın ardından göreve gelen Bilic döneminde 1, yılda sadece 7 kez forma giyen Uğur Boral, yol ayrımına geldi. Bu sezon oynanan 9 maçta da forma giymelen Uğur Boral, siyah beyazlı ekipte sakatların çok olduğu haftalar 18 kişilik kadronun tamamlanması için kulübede oturtuldu.

32 yaşında olan futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılması için yönetim de bir hayli kolaylık sağlayacak.

Tayfur Havutçu'nun ardından görevi devralan Samet Aybaba'nın isteği ile takıma kazındırılan Uğur Boral, ilk sezonunda 20 kez Beşiktaş formasını sırtlayarak 1 gol atmıştı. Oynadığı 20 maçta 2 kez de asist yapan uğur Boral, Bilic döneminde takıma girmekte bir hayli zorlanmaya başladı. 2013-2014 sezonunda sadece 7 maçta kendisine yer bulabilen 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon ise hiçbir maçta süre almadı.

2001 yılında futbola Alibeyköyspor'da başlayan Uğur Boral, Kocaelispor ve Gençlerbirliği'nde oynamasının ardından 2006-2007 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Daha sonra Samsunspor'a transfer olan Uğur Boral, 2012-2013 sezon öncesinde Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.