Futbol Açıklaması

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Cebelitarık karşısında alınan sonuçtan mutlu olmadığını söyledi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri D Grubu'nda Almanya'nın Cebelitarık'ı 4-0 yendiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Löw, ''Maçtan çok memnun değilim. Bugün daha fazla şeyler bekliyordum takımdan. İkinci yarı çok fazla gol şansımız olmadı ve tempolu oynayamadık. Bu sonuç ile çok memnun olamadım'' dedi.

Grupta rakipleri İspanya ile oynayacakları karşılaşmanın çok başka bir maç olacağına işaret eden Löw, ''İspanya'nın da hedefleri farklı, Cebelitarık farklı. Dünya şampiyonu olmamızdan sonra bizden beklentiler farklı. Şu anda grupta olmamız gereken yerde değiliz. İspanya maçı çok daha farklı olacak'' diye konuştu.

Löw, Lukas Podolski'nin performansının nasıl bulduğunun sorulması üzerine, bu oyuncunun hücumda ileriye gittiğinde ve derinlemesine oynadığında tehlike meydana getirdiğini anlatarak, ''Müllerin ikinci golünde örneğin bu tür şeyler yapmalı Lukas. Bunu kendisine de söyledim. Şu anda maalesef takımında fazla forma giyemedi. Gelecek yıl kendisine ne getirecek hem biz hem de o bunun üzerine kafa yormalıyız'' ifadelerini kullandı.
Joachim Löw, Cebelitarık'ın son maçlarda savunmayı öğrenmeye başladığına dikkati çekerek, rakibin futbolunun kendisini etkilemediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA