Ersun Yanal iki transfer istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, devre arasında iki transfer istedi.

Vahid Halilhodzic'in görevden ayrılmasının ardından ikinci kez Trabzonspor'un teknik patronluğuna getirilen Ersun Yanal devre arasında iki transfer istediğini Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na bildirdi.

Ersun Yanal'ın imzayı atmasının ardından kendisiyle görüşen İbrahim Hacıosmanoğlu devre arasında transfer isteyip istemediğini sordu. Kadronun şampiyonluk için yeterli olduğunu belirten Ersun Yanal sadece iki futbolcu istediğini söyledi. Galatasaray'dan Veysel Sarı ve Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'in alınmasını isteyen Yanal şampiyonluk için de kolları sıvadı.

Ersun Yanal'ın ısrarla istediği eski öğrencisi Veysal Sarı 25 Temmuz 1988 İstanbul doğumlu. 2009-2010 sezonunda Eskişehirspor'a transfer olan Erkan Zengin kırmızı siyahlı ekibin lig müsabakalarında 87 kez forma giydi. 2013-2014 sezonunun başında Galatasaray'a transfer olan Veysel Sarı A-2 milli takımında 4 kez forma giyerek iki gol attı.

5 Ağustos 1985 doğumlu olan Erkan Zengin ise Hammarby IF takımında Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Erkan Zengin'in daha sonra aynı kulüp tarafından bonservisi alındı. 2010 yılında Eskişehir'e kiralanan Erkan Zengin 2010-2011 sezonu başında bonservisi ile birlikte kırmızı siyahlı takıma imza attı. Beşiktaş'ta 2 lig maçında görev alabilen yıldız futbolcu Eskişehirshpor'da ise 2013-2014 sezonunun sonuna kadar 127 kez forma giydi.