Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden 1968 Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Utku Çetin, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Cizrespor maçında bazı kesimlerin provokasyon yapmak istediklerini belirterek, "Cizrespor bizim renktaşımızdır.

Aynı bölgenin takımıyız. Bizim bizden başka dostumuz yoktur" dedi.


BAL’da mücadele eden 1968 Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan kulübün Futbol Şube Sorumlusu Utku Çetin, Cizrespor'un renktaşları olduğunu söyledi.

Çetin, "Kulüp Başkanımız Bedirhan Akyol’un açıklamalarına bazı kesimler gölge düşürdü. Bedirhan Akyol, olumlu ve ılımlı bölge takımlarına oldukça katkısı olan bir başkandır. Hafta sonu Cizrespor ile karşılaşacağız. İki takımın rengi olan yeşil-kırmızıya gölge düşmeden dostluk şeklinde bir maç istiyoruz. Cizrepsor’un kupa maçında bizde umutlu olacağız. Kulübümüz şampiyon olamazsa biz Cizrespor’un olmasını isteriz. Hiçbir şekilde aşağılayıcı ya da kırıcı bir söz kullanmadık rakibimize. Doğu bölgesine yakışır bir şekilde maç olmasını diliyoruz. Cizrespor'a başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA