Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Manisaspor Mesaisi

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmana milli takımda bulunan Wissem Ben Yahya, Vagıf Javadov ve Rahman Hacıyev katılmadı.
Hakan Kutlu, idmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 2 haftada iyi performans gösterip puan toplamaya başladıklarını söyledi.

Göreve geldiğinde dipte olan moralin Orduspor galibiyeti ve Osmanlıspor beraberliğiyle en yüksek seviyeye çıktığını dile getiren Kutlu, şampiyonluk iddiasıyla kurulan bir takım olduklarını ve her maçın hazırlıklarını da bu bilinçle sürdürdüklerini vurguladı.
Artık her maça bugüne kadar alınamayan puanların telafisi için çıkacaklarını ifade eden Kutlu, "Takım olarak çok güçlü isimlerden kurulu bir kulübüz. Ancak istenen puanlar alınamamış. Kaybedilen puanlarda takımı kötümser bir havaya sokmuş. Ama şu an takımdaki moral üst seviyede. Bu yüzden galibiyete artık bir adım daha yakınız. Çünkü hem güçlü hem de moralli bir ekip görüntüsü vermeye başladık" diye konuştu.

Kutlu, 2 hafta önce göreve gelmesi nedeniyle, milli maç arasının kendileri açısından çok iyi olduğunu belirterek, her geçen gün daha iyi mücadele eden ve ligin üst sıralarını kovalayan bir takım görüntüsü vermek istediklerini kaydetti.

Bu arada idmanın ardından yemeğe geçen futbolculardan 4. çocuğu dünyaya gelen Armand Deumi için takım arkadaşları tarafından sürpriz yapılarak getirilen pastayı üfleyen Deumi'ye arkadaşları altın künye hediye etti.

Kaynak: AA