Bursaspor-fenerbahçe Maçının Bilet Fiyatları Belirlendi

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe müsabakasının bilet fiyatları açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım Pazartesi 20.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri, yarın 10.00'dan itibaren satışa çıkacak.
Maçın bilet fiyatları, VIP tribünü birinci sıra 250, 2-6'ncı sıra 175, Kapalı A-B-C ve VIP C tribünü 100, Maraton tribünü 30, Kapalı Kale Arkası tribünü 15 ve Açık Kale Arkası tribünü 10, misafir tribünü ise 13 lira olarak belirlendi.
Biletler, Atatürk Stadı passolig ana bilet gişesi, "www.passo.com.tr" internet sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay satış noktalarından satılacak. Bilet satışları, 23 Kasım Pazar akşamına kadar sadece Bursaspor passolig kart sahiplerine yapılacak. Müsabaka günü ise tüm passolig kartlarına bilet satışı gerçekleştirilecek.
Engelli taraftarlar ve refakatçileri için ayrılmış olan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesi 22 Kasım Cumartesi 10.00 itibarıyla başlayarak, müsabaka günü 14.00'de son bulacak. Engelli vatandaşların passolig kartı ve engelli kartları ile refakatçilerin ise passolig kartları ve kimlikleri ile Atatürk Stadyumu ana bilet gişelerine başvurması gerekiyor. Araç sahibi engelli taraftarlar engelli tribününe, araçsız engelli taraftarlar ile tüm refakatçilerine kapalı kale arkası tribününde ayrılan engelli tribünü arkasındaki bölümden yükleme yapılacak.

Kaynak: AA