Ertem Şener'den Ersun Yanal'a jet cevap

Beyaz TV'de Ertem Şener'le Derin Futbol programına konuşan eski futbolcu Nedim Şişko, Ersun Yanal'ın futbolculuk yıllarında kendisine şike teklifinde bulunduğunu ileri sürmüştü.

Olay iddia sonrası Ertem Şener, Ersun Yanal'ı ısrarlarla canlı yayına davet etmiş ancak Yanal canlı yayına çıkıp iddiayı yalanlamak yerine bugün Ertem Şener ve Ahmet Çakar hakkında kendisini küçük düşürdükleri gerekçesiyle dava açtı.

Ersun Yanal'ın Beyaz TV spor müdürü Ertem Şener ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ı dava edip, şike iddiasını gündeme getiren Nedim Şişko hakkında sessizliğini koruması dikkat çekti. Bu durum 'Şike iddiasını güçlendirdi' yorumuna sebep oldu.

İLK AÇIKLAMA ERTEM ŞENER'DEN

Ersun Yanal'ın dava ettiği Ertem Şener Medya Haber'e şunları söyledi:

'Mahkemeye verebilir, hakkıdır. Dün en az 5 kere 'Yalvarıyorum yayına bağlanın, bir iddia var. Canlı yayına çıkın bu iddiaları yalanlayın' dedim' Ersun Yanal'ın kendisini savunmak istememesine dikkat çeken Şener, Yanal'ın Nedim Şişko'yu dava etmemesine ilişkin şunları vurguladı:

'Beni ve Ahmet Çakar'ı kendisini küçültmeye dönük yayın yaptığımızı iddia ederek dava eden Ersun Yanal, kendisi hakkında 1986 yılında şike yaptığını iddia eden bir adamı, Nedim Şişko'yu neden dava edemiyor? Bunu öğrenmek isterim ben...'

'Yunus Egemenoğlu yıllardır ortada yoktu. Bir anda ortaya çıktı. Avukatıymış kendisi. Olabilir. Mahkemede görüşürüz. İstedikleri yerlere şikayet edebilirler. Veremeyecek hiç bir hesabım yok. Veremeyenler düşünsün.'