Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor 1968, son iki maçında sahadan yenilgiyle ayrılarak liderin 10 puan gerisine düşünce yönetim teknik kadroda revizyona gitti.

Yeni teknik direktör Nevzat Türker, “Elimizdeki kadroyu iyi işleyerek başarılı sonuçlar alacağız” dedi.


Deplasmanda alınan 5-1’lik Tatvan Gençlerbirliği yenilgisinden sonra Özcan Gökçeoğlu’nun görevine son verilirken, yeşil-kırmızılı takımın başına Diyarbakırspor’u PTT 1. Lig’de çalıştırmış olan ve birçok profesyonel ve amatör takımda görev yapma tecrübesine sahip Nevzat Türker getirildi.

Takımı Cizrespor maçına hazırlamaya başlayan Türker, zor bir süreçten geçen Diyarbakır 1968’i hak ettiği yere getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

“ZORU BAŞARMAK BİZİM İÇİMİZ”
Şu an için tek düşüncelerinin mevcut kadroyla sahada başarılı olmak olduğunu belirten Türker, “İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Antrenörlük hayatımda hep zor dönemlerde ve sıkıntılı takımlarda görev yaptım. Çok şükür bunların çoğunda başarılı olduk. Burada da ekip ruhunu yakalayarak başarılı olacağız diye düşünüyoruz. Transfer daha sonraki aşama. Öncelikle bu kadroyla devre arasına kadar en iyisini başarmaya çalışacağız. Kadromuzun başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz. Pazar günü tarafsız sahada yapacağımız Cizrespor maçına kadar takımı moral ve motivasyon olarak hazırlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA