Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'na patladı

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu arasında gergin anlar yaşandı.

Ahmet Çakar ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün gece telefon bağlantısında karşı karşıya geldi. Hacıosmanoğlu “Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun “Kim olduğu belli olmayan meczup bir adamı yayına çıkarıp, Trabzonspor hakkında konuşmasına nasıl izin verirsiniz?” deyince olanlar oldu. İki ünlü isim laf dalaşına girerken zaman zaman ortam iyice gerildi ve sesler yükseldi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol adlı programa telefonla bağlandı. Tartışma zaman zaman yüksek seviyeye ulaşırken, Ahmet Çakar'ın Hacıosmanoğlu'na verdiği tepki programa damgasını vurdu.

Trabzonspor ile anlaşmak üzere olan Ersun Yanal'ın eski takım arkadaşı Nedim Şişko, dün akşam Derin Futbol'da çarpıcı iddialarda bulunurken, Ersun Yanal'ın kendisine şike teklifi yaptığını öne sürdü. Nedim Şişko, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan “O adam” diye söz edince, Hacıosmanoğlu canlı yayına bağlandı.

O ADAMI NASIL YAYINA ÇIKARIRSINIZ…
Yayına bağlanır bağlanmaz Nedim Şişko'nun yayına alınmasına tepki gösteren Hacıosmanoğlu “Bunları diğer 3 kulübü yapabilir misiniz? Bu hakkı kendinizde nerede buluyorsunuz?” dedi.

ERTEM ŞENER'DEN SERT TEPKİ
Hacıosmanoğlu'nun bu sözleri üzerine moderatör Ertem Şener yanıt verirken “Sayın başkan bizim yayın politikasına kimse karışamaz” diye konuştu. Hacıosmanoğlu ise bu sözlere “Kim olduğu belli olmayan bir adamı yayına çıkarıyorsunuz. Bu adam Trabzonspor Başkanı hakkında konuşuyor. Milyonların izlediği bir programda bunu nasıl yapıyorsunuz” şeklinde yanıt verdi.

ÇAKAR, O SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Ahmet Çakar ise Hacıosmanoğlu'nun geçmişte “ 3 sene boyunca Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şike yaptığını ve küme düşmesi gerektiğini, namuslu paydaşlarla devam edilmesi gerektiğini” açıklamalarını hatırlatırken şu sözleri söyledi;

SİZE MUTLULUKLAR DİLERİM
Şike eylemine karışmış, teşvik eylemine karışmış bir adamı antrenör olarak takımınıza almaya layık görüyorsanız, Allah size hayırlı yollar versin. Ersun Yanal'la mutluluklar dilerim.

O BENİM KARARIM…
Hacıosmanoğlu'nun Çakar'ın bu sözlerine “ O benim vereceğim karar” demesi üzerine ünlü yorumcu ise şu ifadeleri kullandı;

KİMLE RÖPORTAJ YAPACAĞIMA DA BEN KARAR VERİRİM
İbrahim Başkan, benim de burada kimle röportaj yapıp, ne yorum yapacağım da benim bileceğim iş o zaman. Benim yorumuma kimse müdahale edemez. Ben bir tek Allah'a ve kanuna hesap veririm. Sizde başkan olarak Ersun Yanal'ı göreve alırsınız. Ama ondan sonra çıkıpta “Namus paydaşlar, şike, temiz toplum, temiz futbol” derseniz, karşınızda en dirençli yorumcu ben olurum. Biz inandığımızı söyleriz. 50 yıllık Trabzon camiasına bu yarayı açamazsınız.

YANAL BENİ MAHKEMEYE VEREMEDİ
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Ersun Yanal milli takımdayken bunları söylediniz mi sorusuna ise Ahmet Çakar "Evet söyledim. O dönem Star TV'de çalışıyordum. Hepsini söyledim. Ersun Yanal beni mahkemeye veremedi. Şimdi yüreği yetiyorsa şike iddialarından dolayı Nedim Şişko'yu mahkemeye versin" şeklinde yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE