Sakaryaspor, Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp BaşŸkanı Selahattin Aydın, takımına güvendiğŸini belirterek, yarın karşŸılaşŸacakları FBM Makina Balçova YaşŸamspor'u yenmeyi umduğŸunu söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, sezon başŸında beraberlik ve aldıkları mağŸlubiyet nedeniyle eleşŸtirildiklerini anlattı.
"Sabredelim, uyum sorununu aşŸarsak bu takım iyi' dedik" ifadesini kullanan Aydın, "Son haftalarda haklı çıktık ama bu liglerde oluyor böyle şŸeyler, çok kötü bir günde yakalanıyorsun, istemediğŸin sonuçlar alabiliyorsun. Bu takıma bundan sonra daha çok güveniyorum, iyi olacak, yarın maçı inşŸallah alırız. Takımda atmosfer gayet iyi. LJocukların morali yerinde, takımdaki arkadaşŸlığŸı beğŸeniyorum, inşŸallah daha iyi olacak" diye konuşŸtu.
- Sakarya temsilcisi 3'üncü sırada
Ligin ilk maçında İstanbul Güngörenspor'la 1-1, ikinci haftada KahramanmaraşŸ Belediyespor'la golsüz, üçüncü haftada Bayburt Grup ǖzel İdare Gençlik ve Spor'la 2-2 berabere kalan Sakarya temsilcisi, 14'üncü sıraya yerleşŸti.
Sezonun 4'üncü haftasında konuk ettiğŸi lider Ankara Demirspor'a 3-0 yenilerek 16'ncılığŸa gerileyen yeşŸil-siyahlı ekip, sonraki haftalarda, konuk olduğŸu BüyükşŸehir Belediye Erzurumspor'u 1-0, Silivrispor'u sahasında 2-1 ve Anadolu ǜsküdar 1908 Spor'u deplasmanda 3-2'lik skorla geçerek 4'üncülüğŸe yükseldi.
Ligin 8'inci haftasında konuk ettiğŸi Ayvalıkgücü Belediyespor'la golsüz berabere kalarak 7'nciliğŸe gerileyen Sakarya temsilcisi, 9'uncu haftada Kayseri şžekerspor'u deplasmanda 1-0 yenerek haftayı 3'üncü kapattı.
Sakaryaspor, yarın konuk edeceğŸi FBM Makina Balçova YaşŸamspor'u yenerek çıkışŸını sürdürmek istiyor.
 

Kaynak: AA