Potada Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Zoran Lukic, "Kazanmamıza rağmen Rönesans Ted Ankara Kolejlileri müsabakasındaki kötü oyunumuzun sorumluluğu bana aittir" dedi.

Lukic, 74-67 kazandıkları Rönesans Ted Ankara Kolejlileri maçının ardından yaptığı değerlendirmede, takım olarak kazandıkları maçlardan sonra rahatlamaları gerektiğini söyledi.

Rönesans Ted Ankara Kolejlileri müsabakasının bu sezon kötü başladıkları ikinci maç olduğunu dile getiren Lukic, "Bu maçtan sonra söyleyebileceğim tek olumlu şey maçı kazandığımızdır. Çok top kayıplarımız oldu. Maç içerisinde 20 top kaybı yaptık. Böyle bir maçtan sonra söyleyecek bir şeylerin olduğunu düşünmüyorum. Kazanmamıza rağmen Rönesans Ted Ankara Kolejlileri müsabakasındaki kötü oyunumuzun sorumluluğu bana aittir" diye konuştu.

Rönesans Ted Ankara Kolejlileri Başantrenörü Burak Gören de Banvit deplasmanının her açından zor olacağını ve bir hafta boyunca hazırlandıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Her iki takım için de zor bir maç oldu. Maçın tamamına yakını büyük bir mücadele ve eşitlikle geçti. Maçın son birkaç dakikasında Banvit takımı aldığı ritimle maçı kazandı. Bu maçta çok iyi oynadığımızı söyleyemem ancak çok iyi mücadele ettik. Bu açıdan memnunum. Banvit Basketbol Kulübüne bundan sonra oynayacağı Eurocap ve ligde başarılar dilerim."

Kaynak: AA