Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de GAP Arena Stadı'nda Manisaspor'u 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'da teknik direktörü Cihat Arslan, "İnanıyorum ki önümüzdeki haftalarda taraftarlarımızı da arkamıza alarak ilk yarı hedeflediğimiz puana ulaşırız" dedi.

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, GAP Arena Stadyumu'ndaki çalışmalar nedeniyle haftalardır maçlarını dışarıda oynamak zorunda kaldıklarını anımsatarak, bu zorlu süreci iyi atlattıklarını söyledi.

Dışarıda kazanılan puanları taçlandırmak amacıyla evlerinde oynayacakları bu maçtan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade eden Arslan, "Bu güzelliği sahamızda da devam ettirmek istiyorduk. Bundan dolayı biraz stres vardı. Futbolcularım oyuna çok istekli başladı.

Baskılı oynadık, pozisyon da bulduk. Rakibimiz de iyi mücadele etti. PTT 1. Lig'de iyi mücadele edilen bir maç oldu. Kazandığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

Arslan, seri galibiyetler aldıklarını dile getirerek, "Şanlıurfaspor'a hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Burada çok güzel bir birliktelik oluştu. İnanıyorum ki önümüzdeki haftalarda taraftarlarımızı da arkamıza alarak ilk yarı hedeflediğimiz puana ulaşırız. Eğer bu puanlara ulaşırsak ikinci yarıda yarışta biz de varız deme şansımız olur" ifadelerini kullandı.
- Manisaspor cephesi
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise Şanlıurfaspor karşısında alınan mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Oyuncularının disiplinli ve istikrarlı bir futbol oynadıklarını belirten Taşkın, şunları kaydetti:
"Girdiğimiz birkaç pozisyon vardı. Birisini değerlendirsek belki buradan galip bile ayrılabilirdik. Oyuncularımı gösterdikleri karakterli mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Manisaspor belki ligin dibinde gözükebilir ama bundan sonraki süreçte daha canlı, daha istekli, ne yaptığını bilen bir Manisaspor göreceksiniz. Buradan en azından 1 puanla ayrılmamız gerekiyordu ama alamadık, üzgünüz."

Kaynak: AA