Adana’nın Gururu Öner Kardeşler’e Bilgehan Demir’den Moral Ziyareti

Profesyonel boksta Adana’nın gurur kaynakları Öner Kardeşler, 21 Kasım 2014 Cuma günü Almanya’nın Berlin kentinde yapılacak VIP Boks Gecesi için hazırlıklarını sürdürürken, boks dünyasına yakınlığıyla bilinen sunucu Bilgehan Demir’in ziyaretiyle moral buldular.

Buğra Öner ve Alptuğ Öner Kardeşler’in çalışma yaptığı tesislerde her iki sporcuyla sohbet eden Bilgehan Demir ve ekibi, Kanal Türk’te yayınlanmak üzere çekimler gerçekleştirip, röportajlar yaptı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere, çeşitli görüşmelerde bulunup, Almanya’da gerçekleştirilecek boks gecesinin önemine ve hassasiyetine vurgu yaptı.

Bilgehan Demir’in Öner Kardeşler’le yaptığı röportaj, antrenmandan kesitler ve şehrin çeşitli noktalarından alınan görüntüler, her Cumartesi Kanal Türk’te yayınlanan Boks Gecesi programında yayınlanacak.

ADANA’NIN TANITIMI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Öner Kardeşler’in profesyonel boksta Türkiye’nin iki önemli genç yeteneği olduğunu belirten Bilgehan Demir, “Çekimlerimizi yaptık. Adana’nın, sporda Türkiye’nin tanınan yüzü olabilmesi için elimden geleni yapacağım. 21 Ekim’deki VIP gecesinden sonra Adana’da gerçekleştirilecek ve Türkiye’de bir ilk olacak WBC Gençler Altın Kemer ve Kıtalar Arası Kemer Gecesi için hazırlıklara ve tanıtıma şimdiden başlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA