Gölbaşı Belediyespor, Sezonu Açtı

Gölbaşı Belediyespor Kulübü, yeni sezonu açtı.

Kulüp Başkanı Hayati Çal, açılış töreninde önceliklerinin Ankara'da parlamak olduğunu belirterek, "Göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar Gölbaşı'nda sporun, sporcunun ve sosyal alanların kazandırılması için var gücümüzle çalışmalarımıza start verdik. Amacımız milim sapmadan çalışmalarımıza devam etmektir. Şu ana kadar Türkiye ikinciliği ve Ankara ikinciliği kazandık" diye konuştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da gençlere sahip çıkılmadığını savunarak, "Gölbaşı'nda gençlerimize sahip çıkmıyoruz. Gölbaşısporumuz var ama Gölbaşımızda oynayan, Gölbaşı'nda ikamet eden sporcularımız burada yok. Gençliğimizde Gölbaşı'nın nüfusu 15-20 bin olduğu zamanlarda profesyonel futbolcular yetiştir. O günkü şartlarda yapılabileceklerin en iyisi yapıldı ama son yıllarda bunu başaramadık" dedi.

"Spor yapan öğrencilerin derslerinde de başarılı olduklarını gözlemdik" diyen Duruay, "Bizler sporcu yetiştirme gayesindeyiz. Spor yapan çocukların kötü alışkanlıklar kurtulmasını istiyoruz. Asıl hedefimiz de gençlerimizi spora yönlendirip kötü alışkanlıklar barındırmamasını istiyoruz. Biz her koşulda gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkacağız" ifadesini kullandı.
Konuşmalarından ardından Gölbaşı Belediyespor Kulübü Kick Boks sporcuları gösteri yaptı. Daha sonra şöhretler karması, maç yaptı.

Kaynak: AA