Balıkesirspor'da Teknik Direktör Ertekin'e Tam Destek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Teknik Direktör İsmail Ertekin ve ekibiyle sezon sonuna kadar devam edeceklerini bildirdi.

Aktürk, yaptığı açıklamada, 5 haftanın geride kalmasının ardından sıralamada en sonda yer almalarının, her şeyin bittiği anlamına gelmediğini belirtti.

Geçen sezon, PTT 1. Lig'deki ilk sezonlarında "3 takım düşecek, biri Balıkesirspor olacak" denildiğini hatırlatan Aktürk, "İkinci olup Süper Lig'e çıktık. Kendimizi ve ne yapabileceğimizi biliyoruz. Dışarıdan ne kadar çok saldırı gelirse gelsin, bugünden itibaren kenetlenip yolumuza devam edeceğiz. 'Sezon sonunda Balıkesirspor düşer' diyenlere en güzel cevabı vereceğiz" ifadesini kullandı.
Aktürk, son günlerde, teknik direktör değişikliğine gidecekleri yönünde iddiaların yayıldığını hatırlattı.
Bunun doğru olmadığını vurgulayan Aktürk, "Teknik direktör değişikliğiyle ilgili bazı spekülasyonlar ortaya çıkıyor. Kimseyle görüşmedik. Teknik direktörümüz ve heyetimiz, İsmail Ertekin ve ekibidir. Kendisiyle bu sezon anlaşma süresinin sonuna kadar çalışacağız. 3 yıldır çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
Atatürk Stadı ve Balıkesirspor'a reklam konusunda bazı firmaların yetkilileriyle görüştüklerini aktaran Aktürk, şunları kaydetti:
"Reklam almak istediğimizi iletiyoruz. Bu konuda birileri tarafından engel konuluyordur ya da konulmuyordur buna girmek istemiyorum. Reklam verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Balıkesir'de sadece bir Balıkesirspor var. Düne kadar stada gelmeyen bir çok kişi maçlara gelmeye, izlemeye başladı.

İnşallah önümüzdeki süreçte Balıkesirspor'un şehir için ne kadar önemli olduğunu herkes anlayacaktır."

Kaynak: AA