Özboyacı Açıklaması

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor’da bu sezon oynadığı iki maçta iki gol atan Serdar Ünal Özboyacı, gollerine devam etmek istediğini belirtti.


Aydınspor’da ikinci sezonunu geçiren 1993 doğumlu genç kanat oyuncusu, bu sezon da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Takımlarının oturmaya başladığını hatırlatan 23 yaşındaki oyuncu, “Geçtiğimiz sezon yaşadığım şampiyonlukta ne kadar önemli bir takıma geldiğimi anlamıştım. Aydınspor büyük bir sevda, forma giyerken manevi duygularla oynamak zorunda olduğunu hissediyorsunuz. İyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz. Aydınspor’u bir basamak daha yukarıya taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Hedefinin Aydınspor’da sürekli forma giymek olduğunu anlatan Serdar Ünal, “Geniş bir futbolcu grubuyla çalışıyoruz. Rekabet üst düzeyde. İlk iki maçta mücadele gücümüz yüksekti. Bu gücü her maçta yüksek tuttuğumuz takdirde hedefime ulaşacağız. Aydınlılara şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Ben de gollerime devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA