Manisaspor Pes Etmedi

PTT 1. Lig'de Antalyaspor karşŸısında 1-0 öne geçmesine rağŸmen kalesinde 3 gol gören Manisaspor, daha sonra bulduğŸu gollerle haftayı 1 puanla kapattı.

Lige istediğŸi gibi başŸlayamayan Manisaspor, dün konuk ettiğŸi Antalyaspor karşŸısında 1-0 öne geçmesine rağŸmen ilk yarıyı 3-1 geride tamamladı. İkinci devrenin ilk 10 dakikasında 2 gol bulan Manisaspor, 5. haftayı 1 puanla kapattı.
Ege temsilcisi averaj ve 4 puanla son sırada bulunuyor.
- İki futbolcu ilk kez
Dünkü karşŸılaşŸmaya ilk 11'de başŸlayan 19 yaşŸındaki kaleci Murat Demir ve tecrübeli futbolcu Mustafa Sarp ligde bu sezon ilk kez forma giydiler.
- Goller yabancılardan
Anltalyaspor karşŸısında Manisaspor'un 3 golü de yabancı oyunculardan geldi. Takımının ilk golünü atan Subasic Manisaspor formasıyla ilk gol sevincini yaşŸadı. Sırp futbolcu Milijas ise bu sezon ikinci golünü kaydetti.

Takımın beraberlik golünü penaltıdan atan Dimitrov, bu sezon 4. golüne ulaşŸırken, ligde 7 golü bulunan Manisaspor'un en golcü ismi durumunda bulunuyor.
- 3. kez kırmızı kart
Ligde ilk 5 haftalık periyotta Kayserispor'la en fazla kırmızı kartla cezalandırılan Manisaspor'da Süleyman LJelikyurt ve ǜmit Yasin Arslan'ın ardından dün de Canberk Dilaver takımını yalnız bıraktı.
Ege temsilcisinde Gökhan SazdağŸı, Hakan Turan ve Mikic bir daha sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşŸecek.
Ligde 19 Ekim Pazar günü deplasmanda ElazığŸspor ile karşŸılaşŸacak Manisaspor, bu müsabakanın hazırlıklarına çarşŸamba günü başŸlayacak.
 

Kaynak: AA