A Milli Takım 6 Puan Peşinde

A Milli takıma yeni çağrılan Sivassporlu milli futbolcu Ümit Kurt ve Akhisar Belediyesporlu milli futbolcu Güray Vural, Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarından mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.


EURO 2016 grup eleme maçları hazırlıkları öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ümit Kurt, A Milli Takım’da olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Hem ülkemiz hem de bizim adımıza önemli bir dönemden geçiyoruz. Önümüzde iki tane çok kritik maç var. Önce Çek Cumhuriyeti, sonra da Letonya ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan mutlak 6 puan almamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ilk maçta İzlanda'ya mağlup olduk. Bunu telafi etmemiz lazım. Burada olduğum için de mutluluk duyuyorum. Beni buraya layık gördüğü için Fatih hocama çok teşekkür ediyorum. Ülkemi, takımımı ve bayrağımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Kadrodan çıkanlar yerine Fatih hocamız en iyi tercihi yaptı. Yeni 3 arkadaşımız geldi. Onların da aynı heyecanı paylaştığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

GÜRAY VURAL: “FATİH HOCAMA BENİ BURAYA LAYIK GÖRDÜĞÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Akhisar Belediyesporlu milli futbolcu Güray Vural ise, milli takımda kalıcı olmak istediğini vurgulayarak, “Fatih hocama beni buraya layık gördüğü için teşekkür ederim. Önemli olan burada kalıcı olmak. Sürekli milli takım formasını giymeyi hedefliyordum. Ülkemiz adına Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile çok önemli iki maça çıkacağız. İzlanda'ya mağlup olduk, Çek Cumhuriyeti de grubun güçlü takımı, Hollanda'yı yendi. Bu, iki maçın da önemini daha çok arttırdı. İki karşılaşmadan 6 puan almamız gerekiyor. Geçen sene daha çok önde oynadım. Bazı maçlarda sol bekte süre aldım. Benim için mevki fark etmiyor. İki taraflı da oynayabiliyorum. Hocamız nerede görev verirse elimden geleni yaparım. Aramıza 3 arkadaşımız katıldı.

Onlar da takım için önemliler. Bizler burada yeniyiz ve yeni şanslar elde edebiliriz. Umarım bu şansı en iyi şekilde değerlendiririz” dedi.

Kaynak: İHA