Samsunspor - Adanaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 5. haftasında Samsunspor kendi evinde oynadığı Adanaspor maçında 1-1 berabere kaldı.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Taraftarımıza bayram hediyesi verecektik ama olmadı. Rakip çok iyi kapandı ve bize alan bırakmadı. Ama top bugün bizi sevmedi. Futbolcularımızda konuşuyoruz. Antrenmanda yenmeyecek bir gol yedik. Biraz konsantrasyon eksikliği ve rakip pozisyonu iyi değerlendirdi. Peşinden golü bulduk ama galibiyeti bulamadık. Yine de biz çok iyi bir takımız. Bizim hedefimiz var. 2-3 puan kaybetmekle hedefimizden şaşmayacağız. Futbolcularımın hepsini kutluyorum. Muhteşem mücadele ettiler. Taraftarımızdan özür diliyorum. Bayram hediyesi veremedik kendilerine. Yapacak bir şey yok. Futbolun doğasında bu var" dedi.

Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın ise, "Taraftarımıza bayram hediyesi vermek istedik başaramadık ama çok istedik. Adanaspor 10 kişi kaldıktan sonra tek kale oynadık. Ama sonuca yansıtamadık. Saha da ki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek haftalarda daha iyi bir seviyeye geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş çok güzel bir müsabaka olduğunu belirterek, "Oyunun başlangıcında iyi performansla başladık. Sonrasında golü bulduk. Sonra tam tersine döndü ve geriye yaslanmaya başladık. Samsunspor çok yetenekli oyuncuları sahip. Neticede 53. dakika da gördüğümüz kırmızı kart ve 40 dakika mücadele. Bizim adımıza hiç sevmediğim bir ifade ama 'Kazanamıyorsan kaybetme' ifadesi bugün bizim geçerliydi. Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. O yüzden de müthiş bir mücadele vardı. Samsunspor ikinci devre kazanabilirdi. Çocuklarımız iyi mücadele etti. Buradan da puanla ayrılıyoruz. Mutluyuz ki bir puanla ayrılıyoruz. İnşallah kaybetmeme serisini devam ettireceğiz. Kazanma serisine geçtiğimiz zamanda Adanaspor'un yukarıdaki yerinde olmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA