Manisa’da Gol Düellosunda Kazanan Çıkmadı

PTT 1. Lig’in 5. haftasında Manisaspor, 19 Mayıs Stadı’nda ağırladığı Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Fedai, “Biz yeni kurulan genç bir takımız. Bir takımın başına gelebilecek her türlü aksilikleri yaşıyoruz. Sakatlıklar, cezalılar, kırmızı kartlar ama takımımızın bugün ikinci yarıda gösterdiği direnç, bize takım ruhunu yakalama anlamında çok önemliydi. Bugün belki 2 puan kaybettik ama bence kazandığımız en önemli şey, takım ruhuydu. Bunu ileri ki haftalara yansıtırsak daha iyi yerlere gelip daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim” dedi.

ANTALYASPOR CEPHESİ
Her iki takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, seyircilere keyifli bir maç izlettiklerini söyledi.

Korukır, “Maçın ilk yarısında yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Böyle farklı galibiyette 4 ve 5. golü kaçırmayacaksınız ama çok temiz bir maç oldu. Futbolcularımız çok iyi oynadılar. Manisaspor'un bulunduğu yer kimseyi aldatmasın, çok iyi ve kaliteli bir takım, iyi oyuncuları var. Oynadığımız futbola daha farklı bir galibiyet olması lazımdı. İlk yarıda soyunma odasına 5-6 farkla girebilirdik. 3-1'den geri dönen Manisaspor'u da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA