Caner ve Volkan'dan hakeme sert tepki

Fenerbahçeli futbolcu Bekir'in ilk yarının uzatma dakikasında kırmızı kartla oyundan atılması Volkan ve Caner'i çileden çıkarttı.

Fenerbahçeli Bekir, 45+1. dakikada Konyasporlu Rangelov'a orta sahada yaptığı hareketin ardından maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile oyun dışında bırakıldı.

Rangelov, Bekir'in müdahalesinin ardından yerde kalırken, sağlık ekipleri sahaya girerek oyuncuyu tedavi etti. Bu kararın sonrasında Fenerbahçe'de tüm oyuncular Kalkavan'ın etrafına gelerek tepki gösterdi. Volkan ve Caner itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

Kalkavan'ın yanına gelen Caner, 'Böyle devam et, aynen böyle devam et' diyerek el hareketleri yaptı.

Volkan da, 'Beni de at o zaman, hadi beni de atsana' diye çıkıştı. Hakem, itirazlarını sürdüren iki isme de sarı kart gösterdi.

İlk yarı biterken Kalkavan'ın yanına gelme sırası bu kez Gökhan Gönül'e geldi. Gökhan tartışmalar sırasında karşılaşmanın durduğunu hatırlatarak, 'Saatini göster, saatine bakacağım' diyerek hakeme itiraz etti.

TARTIŞMALI KARARLARIN HAKEMİ

Bekir'e çıkardığı kırmızı kart üzerine Fenerbahçe'nin tepkisini çeken Mete Kalkavan, geçen sezon da F.Bahçe aleyhine kararlar vermişti. Beşiktaş derbisinde Webo'nun attığı bir golü, ofsayt nedeniyle iptal eden Kalkavan, Meireles'in eline çarpan topa frikik vermiş, Beşiktaş frikik atışından gol atmıştı. Kalkavan bir sonraki hafta MHK tarafından amatör lig maçında görevlendirilmişti.