Adana Demirspor - Kayserispor Maçı Ardından

PTT 1. Lig'in 5. haftasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Oyuncularım mücadeleyi veriyor ve takdiri hak ediyor" dedi.


Karaman, 2-1 kaybettikleri Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada "Eğer ligi şekillendirmişlerse, birilerini çıkartacaklar, birilerini düşürecekler, birilerini Play-off oynatacaklarsa söylesinler de biz de ona göre pozisyonumuzu alalım" dedi.

Karaman, yüksek okul, milli takım dahil futbolun her biriminde yer aldığını belirterek, bu nedenle futbolcular kadar sahada maçın yönetenlerin de hangi ruh halinde olduklarını çaldığı düdüklerden gayet iyi anladığını kaydetti.

Futbolcusu Tayfur Bingöl'ün kırmızı kart gördüğü pozisyonun kendi açısından gördüğü kadarıyla kırmızı kartla alakası olmadığını ifade eden Karaman, hakemin maçın son dakikalarında da rakibe alakasız bir kırmızı kart çıkardığını öne sürdü.

KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, zor bir müsabaka olacağını bildiklerini, bir hafta süresince iyi hazırladıklarını söyledi.

Maça iyi başlayamadıklarını, beraberlikten sonra istedikleri oyunu sergilediklerini ifade eden Seçme, "Rakip de 10 kişi kalınca bizim için rahat geçeceğini tahmin ettiğimiz maç, son 5 dakika içinde Okay'ın tartışmalı kırmızı kart görmesiyle eşit pozisyona geldi. Ama maçı kazanmasını bildik. Tecrübeli oyunculara sahibiz. Lig bizim için yeniden başladı" dedi.

Kaynak: İHA