Manisaspor Sportif Direktörü Güracar Açıklaması

PTT 1. Lig'de pazar günü Antalyaspor'u konuk edecek Manisaspor'un sportif direktörü Erman Güracar, "Toparlanmak bizim elimizde" dedi.

Güracar, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, sezona çok iyi başŸlayamadıklarını, Kayserispor karşŸısında aldıkları önemli galibiyetin ardından Adanaspor karşŸısında çok kötü bir maç kaybettiklerini söyledi.

Bu hafta Antalyaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Güracar, "Toparlanmak bizim elimizde. Henüz sezonun çok başŸındayız. Sahamızda ligin en iyi takımlarından biriyle karşŸılaşŸacağŸız. Antalyaspor takım halinde iyi oynuyor. Biz de takımımıza güveniyoruz" dedi.

Güracar, kadro dışŸı bırakılan Kenan AslanoğŸlu ve ǜmit Yasin Arslan'la ilgili olarak da şŸunları kaydetti:
"Burası Manisaspor Kulübü. Herkes giydiğŸi formanın değŸerini bilmeli. Profesyonel çerçeve içinde hareket etmeli. Bunun dışŸında davranan kim olursa olsun affetme şŸansımız yok. İsimler burada hiç önemli değŸil. Kulübün ilkeleri doğŸrultusunda hareket etmeliyiz. Bir hafta sonra da dönebilirler ya da hiç dönmeyebilirler. Bu onlara kalmışŸ bir durum. Kulübün yükümlülüğŸünü kim yerine getirmez ise aynı muameleyi görecektir."
Mustafa Sarp'tan artık faydalanabileceklerini kaydeden Güracar, Süleyman LJelikyurt'un durumunun maç saatinde belli olacağŸını, İsmail Köse'nin takımla çalışŸmalara başŸlamasının kendilerini mutlu ettiğŸini kaydetti.

Barbaros Bahadır Barut'un tedavisinin Almanya'da devam ettiğŸini belirten Güracar, Tayfun Cora'nın da önümüzdeki hafta takıma dönmesini beklediklerini sözlerine ekledi.
 

Kaynak: AA