Balıkesirspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen idmanda, sakatlığı devam eden Gökhan Ünal, takımdan ayrı çalıştı.
Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın zorlu bir rakip olduğuna dikkati çekerek, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Siyah-beyazlıların, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan biri olduğunu hatırlatan Ertekin, "Zor bir maç olsa da oyuncularımız bu tür maçlara daha iyi hazırlanıyor. Şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Maçın yapılacağı pazar günü, bayramın ikinci günü olması vesilesiyle Balıkesirlilere bayram hediyesi vermek istiyoruz. İnşallah gönlümüze göre olur" diye konuştu.

Ertekin, "Balıkesirspor'da Yılmaz Vural sesleri" şeklinde medyaya yansıyan haberlerin asılsız olduğunu vurguladı.
Vural'a, bu tür söylemlere cevap vermesinden dolayı teşekkür eden Ertekin, "İşleriniz iyi gitmiyorsa bu tür haberler her zaman çıkıyor. Psikolojik olarak rahatsız oluyoruz tabii, hepimiz insanız. Bu olaylar her ne kadar bizi yıpratmıyor desek de hepimiz etten kemikteniz. Futbolda da şu var; başarısız olursanız bunun sonucuna katlanmak zorundasınız. Şu anda da durum başarılı görünmüyor" ifadesini kullandı.
Gökhan Ünal'ın sakatlığının sürdüğünü dile getiren Ertekin, Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağının henüz belli olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA