Banvit'ten Taraftara Çağrı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'in kulüp başkanı Özkan Kılıç, taraftar desteği devam ettiği sürece başarılı sonuçlara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Kılıç, düzenlediği basın toplantısında, 29 Ekim Çarşamba günü Eurocup'ta CSU Asesoft'la karşılaşacaklarını, bu maçta da taraftar desteğinin önemli olduğunu belirtti.

Taraftarların yoğun desteği sayesinde sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Kılıç, bu desteğin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Sahalarında Hapoel Jerusalem'la yaptıkları ilk resmi maçta tribünlerin tıklım tıklım dolduğunu ve galibiyete ulaştıklarını dile getiren Kılıç, "Aynı şekilde yine Galatasaray maçında da hiç boş yer yoktu. Bandırma seyircisinin centilmence gösterdiği müthiş destek sayesinde bu maçtan da galip ayrılan taraf olduk. Taraftarımızın desteği takıma coşku getirdiği kadar bizleri de sevindiriyor" dedi.

Taraftarlardan takımı desteklemeye devam etmelerini isteyen Kılıç, şunları kaydetti:
"Çarşamba günü Romanya temsilcisi CSU Asesoft'u konuk edeceğiz. Ardından da 1 Kasım Cumartesi günü Rönesans Ankara TED Kolejliler misafirimiz olacak. Taraftarlarımızdan beklentimiz, geçmişte olduğu gibi yine tribünleri doldurarak, maç boyunca aynı coşkuyla centilmence göstermeleri. Taraftarımızın desteği böyle devam ettiği sürece başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum."

Kaynak: AA