Balıkesir'den Kısa Kısa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Erdekspor'un Sportif Direktörü Can Cangök, her maçın çok zorlu olduğunu belirterek, "Bir engeli daha aştığımız için mutluyum" dedi.

Sındırgı Belediyespor karşısında 2-1 galip geldikleri karşılaşmayı değerlendiren Gangök, "Kötü zemin, oyunumuzu etkiledi. Ancak oyuncularımın iyi niyetli mücadelesinden memnunum. Ama eksiklerimizin olduğu da bir gerçek. 2-3 mevkide eksiklerimiz var. Bir de forvete ihtiyacımız bulunuyor. İlk yarı sonuna dek zirveden kopmazsak, bu mevkilere takviye yapabiliriz. Şunu diyebilirim zor bir maçı daha kazanarak, zirve yarışını sürdürdük" şeklinde konuştu.

-Büyükşehir Belediyespor güreş takımı iddialı
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, güreş takımı olarak hedeflerinin önce 2. ligde şampiyon olmak ve ardından 1. lige çıkmak olduğunu söyledi.

Takımın günde çift antrenman yaptığını dile getiren Hocaoğlu, "Her aileden bir güreşçi sloganıyla yola çıktık. Balıkesiri, önümüzdeki yıllarda güreşte de bir marka şehir yapmayı planlıyoruz. Hedefimiz önce 2. sonra 1. lige yükselmek. Temel gayemiz ise Avrupa, Dünya şampiyonaları ile olimpiyatlarda madalya alacak çocuklarımızı bu şehirden çıkarmak" dedi.


Kaynak: AA