Melo: Bu gece uyumayacağım

Galatasaray'da sakatlanarak 30. dakikada sahadaki yerini Bruma'ya bırakan Felipe Melo, Başakşehir'e karşı alınan ağır yenilgi sonrası açıklamalarda bulundu...

Brezilyalı oyuncu yenilgiden ders çıkarmaları gerektiğini vurgulayarak "Sonuçtan öte Galatasaray olduğumuzu sahada göstermemiz gerekiyor. Birkaç tane spekülasyon duydum Prandelli için. Bu doğru değil. Suçlu olan biz oyuncularız. Varımızı yoğumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

"EVE GİDİNCE UYUMAYACAĞIM"

Takımın performansının bir an önce eski haline gelmesi gerektiğini belirten Melo "Bu maçın sonucuna baktığımızda çok ağır bi yenilgi biz daha önce bu ağır periyoda girmemiştik. Bir an önce bu durumdan ve zihniyetten çıkmalıyız. Eve gidince uyumayacağım ve maçı defalarca izleyerek hatalarımızı tespit edip bu hatalardan sıyrılmamıza yardımcı olacağım. Hepimizin çok çalışması lazım." ifadelerini kullandı.

"SORUMLUSU DA BİZİZ, ÇÖZÜMÜ DE BİZİZ"

Sarı kırmızılı takımda Olcan Adın da sorumluluğun oyuncularda olduğunun altını çizerek "Bu mağlubiyetin bir açıklaması yok. Bu oyunu ve skoru beklemiyorduk. Bugünkü oyun bizim gibi oyunculara ve camiayaya yakışmadı. Bu durumu buraya biz getirdiysek bunun çözümünü de biz yapacağız." dedi.

Taraftarı üzdüklerinin farkında olduğunu belirten Olcan "Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Onlar bize güvenmeye devam etsin. Bu durumdan kurtulmanın yolunu bulacağız. Ben arkadaşlarım ve hocam adına söz veriyorum bu kötü durumdan kurtulacağız" sözlerine yer verdi.