Eskişehirspor Basın Sözcüsü Sezer Açıklaması

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, "Bu takım kalitesiyle ligdeki sıralamada gerçek yerine kısa zamanda gidecektir" dedi.

Sezer, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, doğru iletişim ve paylaşımları artırarak basının gücünün kulübe olan katkısını artırmak istediklerini bildirdi.
Eskişehirspor'un geçen hafta deplasmanda yaptığı Bursaspor maçının ilk yarısında iyi bir futbol sergileyemediğini söyleyen Sezer, şöyle konuştu:
"Maçın ikinci yarısında gerçek kimliğimize kavuştuk. Son dakikalarda galibiyeti kaçırdık. İyi futbolu genele yaymak lazım. Futbol şansına ihtiyacımız var. Ligdeki İçel İdmanyurdu ve Türkiye Kupası'ndaki Kırıkhanspor maçlarından galibiyetle döneceğimizi umut ediyorum. Takımımız iyi oynuyor."
Sezer, Bursaspor maçındaki bazı nedenlerden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiklerini vurguladı.
Siyah-kırmızılı taraftarın Bursa deplasmanında takımına muhteşem destek verdiğini anlatan Sezer, "Ancak kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle savunmamız yapılıyor. Taraftarın olumlu desteğini istiyoruz" dedi.

-"Ligdeki sıralamada gerçek yerimizi bulacağız"
Sezer, takımın forvetlerine olan inançlarını yitirmediklerine değinerek, sözlerine şöyle sürdürdü:
"Kalitelerini henüz sahaya yansıtamadılar. Hepimizin isteği goldür. Ne kadar iyi oynarsanız oynayın, gol olmadan maç kazanılmıyor. Teknik heyetimizden bize istek gelirse, forvet hattı için gereken yapılacaktır. Bu takım, kalitesiyle ligdeki sıralamada gerçek yerine kısa zamanda gidecektir. Zorlu deplasmanlardan birer puan aldık. İçeride neredeyse tek kale oynanan iki maçta alınan kötü sonuçlar, ligdeki sıralamamızı belirledi. Avrupa kupasına gitme hedefimiz devam ediyor."
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Eskişehir Şube Başkanı Muharrem Esen ise Eskişehirspor'un başarısını arzu ettiklerini belirterek, bu konuda doğru yapılan ne varsa arkasında olacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA