Trabzonspor Evinde Yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi L Grubunda Polonya'nın Legia Warszawa takımına 1-0 mağlup olan Trabzonspor, grubunda yara aldı.


Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in tribüne gönderilmesi sonrası basın toplantısına Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay katıldı.

Bonnevay, çok gel gitli bir maç olduğunu belirterek, "Rakibin iyi bir takım olduğunu biliyoruk. Dağılmadan organize oynadıklarını biliyorduk. İlk devrede gol yediğiniz zaman biraz şaşırıyorsunuz ilk yarı kötüydük. İkinci yarı iyiydik. Ofansif bir Trabzonspor'un yüzünü gördünüz. Sezon başından beri en iyi 45 dakikamız diyebilirim ama kaybettik. Çok fırsat bulduk ama golü bulamadık. Golü bulamadığınız zaman sıkıntı yaşıyorsunuz. Grupta hasar aldık" dedi.

Müsabakada sakatlanan kaleci Onur'un durumu hakkında da konuşan Bonnevay, "Onur'un dizinden sakatlığı var. Yarın ne olduğunu tam anlamıyla belli olmuş olur" dedi.

LEGİA WARSZAWA CEPHESİ
Legia Warszawa Teknik Direktörü Henning Berg, Trabzonspor karşısında olumlu bir sonuç aldıklarını belirterek, "Bizim için olumlu bir sonuç çok sevindik. İlk 20 dakikada ortaya her şeyi kolduk. Defansif anlamda iyi oynadık. Trabzonspor takımı gerçekten çok güçlü bir takım. Bu gücünü bu maçta çok iyi gördük" diye konuştu.

Gruptaki gelecekleri hakkındaki soruya ise Berg, "Bu grupta tabi ki herkesin şansı var. Her takım bir birinden güçlü. Önünüzü görmek gerçekten çok zor" ifadesini kullandı.

ONUR STATI KOLTUK DEĞNEKLERİYLE TERK ETTİ
Öte yandan Trabzonspor'un başaralı kaleci Onur, Hüseyin Avni Aker Stadı'nı koltuk değnekleriyle terk etti. Sol dizi sarılı koltuk değnekleriyle stadyumu terk eden Onur'un durumu yarın yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak. Başarılı kalecinin sol dizinde kırık olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA