“Go Home Prandelli”

Ahmet Çakar Galatasaray’ın Arsenal’e 4-1 yenilmesinin ardından Prandelli’ye seslendi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Ahmet Çakar'ın yorumladığı Beyaz Futbol programının bu akşam sürpriz bir konuğu vardı. Galatasaray'lı eski futbolcu ve Galatasaray'ın eski yardımcı teknik direktörü Tugay Kerimoğlu konuk oldu.

Programda Galatasaray'ın Arsenal'e 4-1'lik skorla kaybettiği maçın öncesi ve sonrası değerlendirildi. Ahmet Çakar yaşanan bu hezimet sonrası Prandelli'ye,“Go Home Prandelli” diyerek artık Galatasaray'dan ayrılması gerektiğini söyledi.

İşte Ahmet Çakar'ın o sert açıklamaları:

GO HOME PRANDELLİ

Ertem Şener'in, “Hocam yarınki manşetiniz nedir?” sorusuna, “Ne olabilir ki, 'Go home Prandelli' ya da Türkçe'siyle 'Evine git Prandelli' veya kabaca 'Defol Prandelli'” diye cevap veren Çakar, Prandelli'nin sahaya 3'lü savunmayla çıkmasını ve Melo'yu stoper olarak oynatmasını sert sözlerle eleştirdi.

5 DE OLURDU 6 DA OLURDU

Çakar, “Galatasaray Mancini'li dönemde, Fatih Terim'li dönemde kaç defa 3'lü savunma oynadı? Melo arkasında hiç bir defans oyuncusu olmaksızın hayatında kaç defa bu mevkide oynadı? Ben bir Sivasspor maçını hatırlıyorum. Sivasspor maçında forvette Utaka vardı, atamadı. Arsenal'de Welbeck vardı, 3 tane attı. Eğer adam atılmasaydı, kaleci atılmasaydı, 2. devre Arsenal geriye çekilmeseydi. 5 de olurdu 6 da olurdu” ifadelerini kullandı..

BUGÜN FUTBOL ADINA BİR AHLAKSIZLIK YAPILMIŞTIR

Çakar sözlerini şöyle tamamladı: “Sonuç olarak ben Galatasaray'ı ilk 45 dakikada adeta bir Malta takımı, bir Moldova takımı gibi diyeceğim ama onlar bile daha iyi futbol oynuyor. Bugün futbol adına bir ahlaksızlık yapılmıştır”