Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Uzunoğlu Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor'un kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, takımın 6 haftada 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldığını belirterek, "Önemli olan uzun soluklu lig maratonunu önde bitirmek" dedi.

Uzunoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyon olup 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirtti.

Uzun lig maratonunda inişli çıkışlı haftalar olabileceğini, her takımın benzer sorunlar yaşayabileceğini dile getiren Uzunoğlu, şunları söyledi:
"İlk 6 hafta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Önemli olan uzun soluklu lig maratonunu önde bitirmek. 2-3 kötü sonuçta, teknik heyet değişikliğine karşıyım. Hocamız çok değerli biri ve yakın geçmişte Aydınspor'u şampiyon yapıp 2. Lig'e çıkarmış ve geçen sezonda Bergama Belediyespor'u Play- of'a taşımıştır. Hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık, futbolda bunlar var."
Teknik heyet ile futbolcularına güveninin tam olduğunu ifade eden Uzunoğlu, puan kayıplarını telafi edeceklerini söyledi.

Uzunoğlu, haftasonu oynayacakları Kemer Tekirovaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Biz iyi bir ekibiz. Genç, dinamik ve iyi futbol oynamaya çalışan takımlarından biriyiz. Oynayacağımız her karşılaşmanın bir zorluğu var. Son aldığımız sonuçla, biz de moral kazandık. İyi bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Rüşan Uzunoğlu, Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yarın oynanacak karşılaşma için taraftarlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA