Mersin İdmanyurdu'nun Hesapları Denetlenmeye Başlandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İçel İdmanyurdu yönetiminin aldığı karar üzerine, kulübün hesapları İçel Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından denetlenmeye başlandı.


Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, SMMMO Başkanı Dursun Göktaş ve beraberindeki heyet, kulübü ziyaret ederek başkan Ali Kahramanlı ve yönetim kuruluyla görüştü. Ziyarette konuşan Göktaş, kentte görev yapan tüm kurum ve şahısların ortak değeri İçel İdmanyurdu'na destek olunması gerektiğini kaydetti.

Gerek oda olarak gerekse heyette bulunan denetçilerin hiçbirinin bu hizmetlerinden bedel talep etmeyeceğini vurgulayan Göktaş, yaptıkları işin İçel halkına kamu hizmeti olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Göktaş, bugün itibariyle başlayan hesapların denetimiyle ilgili bilgilendirmenin en kısa zamanda kamuoyuna yapılacağını sözlerine ekledi.

İçel İdmanyurdu Kulübü yönetimi, hesapların şeffaf ve kamuoyuna açık olması için 2011, 2012, 2013 yılları ile 2014 Eylül ayına kadar olan bölümün denetlenmesi amacıyla İçel Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'ndan talepte bulunmuştu.

Kaynak: İHA