Kadlec, Derbi İçin İddialı Konuştu Açıklaması

Fenerbahçe'nin LJek savunma oyuncusu Michal Kadlec, Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacakları derbiyle ilgili iddialı konuşŸarak, "Kazanmaya gidiyoruz" dedi.

Kulüp televizyonu FBTV'ye açıklamalar yapan LJek futbolcu, hem kendileri hem de Galatasaray için yılın en önemli maçlarından birisi olduğŸunu kaydederek, "Derbiler her zaman farklı özellikleri olan, bambaşŸka geçen maçlardır. ǖnemli geçen karşŸılaşŸmalardır. Oraya kazanmaya gidiyoruz. Galatasaray karşŸısında kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Süper Lig'in 5. haftasında, Bekir İrtegün'ün kırmızı kart görmesi nedeniyle ikinci yarısında 10 kişŸi mücadele ederek 2-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Kadlec, "Geçen hafta son derece iyi bir takım ruhu ortaya koyduk. Büyük takım olduğŸumuzu gösterdik. 10 kişŸiyle kazanmak, zorlu bir karşŸılaşŸmadan galip ayrılmak kolay değŸildi. Fakat bunu başŸardık. Bir arada kalarak, birbirimize tutunarak bunu başŸardık. şžimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Zorlu bir karşŸılaşŸma olacak ama bu maçtan da 3 puanla ayrılmak tek hedefimiz" şŸeklinde konuşŸtu.
 

Kaynak: AA