Dünya Şampiyonu Coşkuyla Karşılandı

Ermenistan'ın Erivan kentinde 1-8 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda 60 kilogramda dünya şampiyonu olan Petrolsporlu Sinan Sadak Batman’da büyük bir coşkuyla karşılandı.


TPAO Tesisleri'nde Petrolspor Kulüp Başkanı ve TPAO Bölge Müdür Gökhan Akın, Petrolspor Yönetim Kurulu ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sadak için kurban kesildi. Omuzlarda karşılanan Sadak, çok çalışıp inanarak Dünya Güreş Şampiyonası'na iyi hazırlandığını söyledi.

SADAK: "AVRUPA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUM"
Sadak, şampiyon olacağını hissettiğini ifade ederek, "Şampiyonluk yolunda bana büyük destek olan TPAO Genel Müdürü Besim Şişman başta olmak üzere, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Petrolspor Yönetim Kurulu ve bana inanarak büyük katkı sunan güreş hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu başarıyı tüm Batman ve bölge halkına armağan ediyorum. Önümüzdeki yıl Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması altında Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum" dedi.

BARLAK: "HOCALARIMIZI VE SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ"
Petrolspor Basın Sözcüsü Kudbettin Barlak ise TPAO Batman Bölge Müdürlüğü'nün, özellikle genel müdürlük desteği ile 60 yıldır Batman’a katkı sunduğunu söyledi.

Barlak, son 5 yıla bakıldığında büyük bir destek olduğunu belirterek, "Şu anda Batman’ın kenar semtlerinde yaklaşık bin 200 sporcumuz Batman Petrolspor Kulübü'nde 10 değişik branş altında faaliyet göstermektedir. Batmanlı çocuklarımıza mesai saatleri dışında sosyal projeler kapsamında Türkiye Petrolleri katkı sunmaktadır. Batmanlı bir gencimizin Ermenistan’ın Erivan kentinde Dünya Şampiyonu olması ülke kamuoyunda büyük bir yankıyla karşılandı. Bize bu başarıyı yaşatan başta hocalarımızı ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA