Ahlat Aktaş Gb Spor’dan Kaymakam Tekbıyıkoğlu’na Ziyaret

Bitlis’in Ahlat ilçesini amatör ligde temsil eden Ahlat Aktaş Spor yönetimi, İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.


İlçedeki sporun gelişmesi, daha iyi seviyelere gelmesi için her türlü desteğe ihtiyaçları olduğunu anlatan Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Kaya Atılgan, amaçlarının Ahlat Aktaş Spor’u amatör ligde iyi bir seviyeye getirmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu’na, Ahlat Aktaş Spor hakkında bilgi veren Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri, yenileşen ve oldukça güçlenen bir futbol takımı oluşturduklarını ifade ederek; “Sporu ilçemizde iyi bir noktaya taşımak için her türlü desteğe ihtiyacımız var. Amacımız ilçemizde hem sporun gelişimini sağlamak hem de gençliği kahve köşelerinden kurtarmaktır. Ahlat Aktaş Spor son zamanlarda iyi bir performans yakaladı. Kadrosunu da güçlendirdi. Amacımız Ahlat’a başarılar sağlamaktır” dedi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahlat Aktaş GB Spor yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra yönetimi kurulu üyeleri tarafından Kaymakam Tekbıyıkoğlu’na takımın yeni sezon forma ve atkısı hediye edildi.

Kaynak: İHA