Fenerbahçe Ülker - San Antonio Spurs Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker, NBA Global Games 2014 karşılaşmasında San Antonio Spurs'a 96-90 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası iki tarafın antrenörü maçı değerlendirdi.
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obrodovic, San Antonio Spurs'ın çok iyi bir takım olduğuna değinerek, "Saatlerce onların maçlarını izledim. Her şey onların kontrolünde gerçekleşiyor. Dünyada hiçbir takımın yapmadığı kadar iyi top çeviriyorlar" dedi.

Obrodovic, yeni başlayan Türkiye Basketbol Ligi ile ilgili olarak ise, "Türkiye ligi bu sene zorlu geçecek. Buna hazırlanmaya çalışıyoruz. Bu ay oldukça yoğun bir program içindeyiz. Yorgunluk olabilir ama en üst seviyede oynamak zorundayız. Herkes takıma katkıda bulunmalı" şeklinde konuştu.

Maçın sonunda kolundan sakatlanan Preldzic'in durumu ile ilgili olarak ise Obrodovic, "Endişe edecek bir şey yok. İnsanlar kaygılanıyor ama her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich, iyi bir maç oynadıklarını ve genç oyunculara fırsat tanıdıklarını belirterek, oyuncularına iyi bir tecrübe kazanma fırsatı sunduklarını söyledi.

Popovich, yeni sezonda da zorlu bir ligde mücadele edeceklerini vurgulayarak, iyi bir başlangıç yapıp tüm güçleriyle mücadele edip, lig sonunda şampiyon olup olmayacaklarını göreceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA