Seçim kazandıracak transferler geliyor

Sezona Prandelli ile başlayan Galatasaray'da seçim öncesinde çok hareketli saatler yaşanıyor.

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi transfer bombaları patlamak üzere.

Sezona Cesare Prandelli ile başlayan Galatasaray'da Ünal Aysal'ın görevinden ayrılmasıyla başlayan başkanlık seçim sürecinde adayların transfer kozları ortaya çıkmaya başladı.
Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın başkanlık için aday olduğu seçimler öncesinde teknik direktör Prandelli'nin geleceği hakkındaki spekülasyonlar devam ederken tecrübeli teknik adamın takımın başında kalıp kalmayacağı, ligin ilk yarısı sonundaki form durumuna göre belli olacağı belirtildi.

LUCESCU ELİ BOŞ GELMEYECEK
MIRCEA LUCESCUİlk olarak adaylığını açıklayan Alp Yalman'a rakip olan Duygun Yarsuvat seçimler başlamadan önce transfer listesini hazırladı. Cesare Prandelli'nin takımdan gönderilmesi durumunda Galatasaray'da başarılar yakalamış Mircea Lucescu ile yola devem etmek isteyen Yarsuvat'ın iki yıldız oyuncuyu katmak istediği iddia edildi. Eurosport'un haberine göre Ukrayna'da yaşanan siyasi olaylardan dolayı sıkıntılı günler geçiren Lucescu ve ekibinin Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda görevi kabul etmesine kesin gözüyle bakılırken yanında getireceği futbolcular ise şimdiden merak konusu oldu. Ukrayna Ligi'nde üst üste yaşadığı şampiyonluklarla Shakhtar Donetsk'i ileriye taşıyan Lucescu, takımdaki yıldızları ise İstanbul'a getirmeye kararlı gibi duruyor.

LUİZ ADRİANO KESİN GİBİ
Özellikle Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızları Luiz Adriano'yu takıma kesin kazandırmak isteyen Mircea Lucescu'nun ayrıca Alex Teixeira'yı da istediği belirtildi. Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Alex Teixeira'nın bonservis bedelinin fazla olması Sarı-kırmızılıları biraz zorlarken Lucescu'nun bu transferde önemli bir avantaj olacağı düşünülüyor.