Maçın Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, devre arası hazırlıkları kapsamında katıldıkları THY Antalya Cup'ta 3-1 yenildikleri Celtic maçının kendileri adına eleştirileri doğru yapma imkanı tanıyacağını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Akçay, "Hazırlık döneminin ilk müsabakası ve maçın büyük bir bölümünde taktik açıdan bazı uygulamaları yapmaya çalıştık. Skor konusunda başarılı olmayan bir mücadeleydi. Rakibin güçlü olması kendimize dönük eleştirileri de doğru ve gerçekçi bir şekilde yapmamızı sağlayacak" diye konuştu.

Rakiplerinin kendilerine çıkardığı zorluklar üzerinde duracaklarını ifade eden Akçay, ''Bunu da önümüzdeki antrenmanlarla telafi edeceğiz. İlk yarı için bazı uygulamaları belli oranda yaptık. Bazı anlayış değişikliklerine gideceğiz" dedi.

Celtic Teknik Direktörü Neil Lennon ise böyle bir maç yaptıkları için duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Oynadığımız futbolun kalitesinden oldukça memnunum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA