''Forma şansı bulamasam da..''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de İsveçli yıldız Samuel Holmen FB TV'ye önemli açıklamalar yaptı.

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, başarılı futbolcu Samuel Holmen, Fenerbahçe Televizyonu'na birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
Holmen, "Günün Röportajı" programında takımın ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performansı alkışlanacak türden olduğunu, bu futbolun sezon sonunda şampiyonluğu getireceğini dile getirdi.

İsveçli oyuncu, ligin ilk yarısında forma giymemesine karşın görev aldığı maçlarda Fenerbahçe taraftarının önünde oynamaktan duyduğu gururu dile getirerek başlarken, "Bunu daha önce de söylemiştim; yılın ilk dönemleri benim için pek de kolay olmadı. Bir lisans problemi yaşadım. Antrenman yapıyordum ama maçlarda görev alamıyordum. Bu şekilde bir başlangıç yaptım ancak daha sonra bu sıkıntılar aşıldı ve her şey daha güzel olmaya başladı.

Bu sorun çözüldükten sonra birkaç kez forma şansı buldum. Daha sonrasında ise forma giyemediğim bir dönem oldu. O yüzden benim için hem iyi hem de kötü bir dönem geçirdim diyebilirim.

Ancak forma şansı bulamasam da Takımımın ortaya koyduğu performans ve futbol beni mutlu etti diyebilirim" ifadelerini kullandı.
Ligin ikinci yarısına hem kendi adına hem de takım olarak çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Samuel Holmen, "Çalışmalarımız yaparken en iyisini yapmaya özen gösteriyorum. Hocamızın da istediği yönde gelişmeye çalışıyorum. Forma giymem için iyi olmak zorundayım.

Ben ligin ikinci yarısı için de en iyi şekilde çalışıp, bu çalışmalarımı hocama gösterip forma şansı bulmak istiyorum. Daha fazla forma şansı bulmak için mücadele edeceğim" dedi.
Fenerbahçe'de hedeflenen yerin en tepe olduğunu belirten Holmen, şampiyon olmak için çalışacaklarını söylerken, "Bizim hedefimiz sezon başında olduğu gibi şampiyon olmak. Ligin ikinci yarısında da ortaya koyacağımız futbolla zirveye yürümek istiyoruz.

Evet, şu an rakiplerimizle puan farkımız var ancak ligin ikinci yarısında zorlu derbi maçlarımız ve deplasmanlarımız olacak. Önümüzde zor bir fikstür var ama her şeye rağmen biz bunun üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız. Bu camia; hocasıyla, futbolcusuyla ve taraftarıyla şampiyonluğu hak ediyor. Ben sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünüyorum" açıklamasında da bulundu.

Son olarak sarı lacivertlilerin arkasındaki güç olan taraftarlardan bahseden başarılı oyuncu, "Performansımı iyi buluyor ama taraftarımız harika. Onların sayesinde çok daha iyi oynuyoruz. Fenerbahçe taraftarı önünde oynamak benim için büyük bir gurur. Umarım Fenerbahçe taraftarının önünde daha dazla forma şansı bulurum" diyerek sözlerini tamamladı.