Manavgat Evrensekispor Sportif Direktör Atalay'la Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor'da sportif direktör Kamil Atalay'la yolların ayrıldığını bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, önceki gün yapılan genel kurulun ardından oluşan yeni yönetim kurulunun, ilk toplatısında görev dağılımı yaptığı belirtildi.
Açıklamada, Musa Şehirli başkanlığındaki yönetimde asbaşkanlığa Mahmut Çoşkun, Başkan Yardımcılığına Nasuh Tezcan ve basın sözcülüğüne ise Nevzat Çakar'ın seçildiği aktarılarak, şunlar kaydedildi:
"Yönetim Kurulu olarak görevde bulunan teknik heyete teşekkür edilerek görevlerine son verilmiştir. Yeni teknik heyet olarak da daha önce Giresunspor'u çalıştıran Ahmet Ertem ve ekibiyle anlaşılarak 2. devre kamp çalışmalarına başlamışlardır. Manavgat Evrensekispor olarak hedefimizin şampiyonluk olduğunu, transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirerek hedefimize ulaşacağımızı bildiririz."
Takımda, 2 yıl teknik direktör, 2 yıl da sportif direktör olarak görev yapan Atalay'ın yanı sıra yardımcı antrenör Ali Postacı ve kaleci antrenörü Çetin Aykut'un da görevine son verildi.

Kaynak: AA