Beşiktaş, Devre Arası Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, devre arası hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Teknik direktör Slaven Bilic, Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği teknik adamlar zirvesinde bulunduğu için çalışmalar yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşti. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı.

Stretching hareketleri sonrası top kontrolü, pas çalışması, 5’e 2 ve dar alan kontrol pas ile oyun çalışmaları gerçekleştiren futbolcular, yarım sahada yapılan çift kale maçla idmanı noktaladı. Antrenmana izinli olan Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Julien Escude katılmadı. İsmail Köybaşı ise takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.

Bu arada idmanı takip eden Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Özen, ikinci yarı daha iyi olacaklarını vurguladı. Oyuncuların performanslarını da izlediğini kaydeden Özen, “Üşümek yok, acımak yok, sızlanmak yok sadece çalışmak var, zorluklara katlanmak var” dedi.

Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 15.00’da devre arası hazırlık kampı için Antalya’ya hareket edecek ve saat 19.00’da Antalya’da ilk çalışmasını yapacak. Antalya’da üç hazırlık maçına çıkacak siyah-beyazlılar, 18 Ocak Cumartesi günü İstanbul’a dönecek.

Kaynak: İHA