Torku Konyaspor'un Devre Arası Kampı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un Antalya'daki devre arası devam ediyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Papillon Hotel Sahası'nda sabah yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

İdmanda, yeşil-beyazlı oyuncular, performans ve analiz antrenörleri Werner Schoupa ve Önder Yurtgüven gözetiminde "CORE" çalışması yaptı.
Yeni transferler Vukovic ve Alexander Hleb'in de yer aldığı antrenmanda, tedavisine devam edilen Ali Turan takımdan ayrı çalıştı. Sabah idmanı, yarı sahada top tekniğine dayalı pas ve şut çalışmasının ardından açma-germe hareketleri ile tamamladı.
Torku Konyaspor'un, devre arası çalışmalarını sürdürdüğü Antalya kampındaki ilk hazırlık maçının, 10 Ocak Cuma günü Papillon Hotel Sahası'nda Anadolu Selçuklu Spor ile oynayacağı bildirildi.

Kulübün basın sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası kampının dün akşam yapılan antrenmanla başladığını söyledi.

Kamp döneminin 12 gün süreceğini bildiren Öten, takımın motivasyonunun son derece yüksek olduğunu belirtti.

Öten, devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Kampımız son derece güzel ve verimli geçiyor. Hoş bir ortamda oyuncularımız çalışmalarını sürdürüyor. Takımımızın birlik ve bütünlüğü en üst seviyede, bunu görmek son derece mutluluk verici. Teknik kadro ve oyuncular arasındaki iletişim herkesi memnun ediyor. Yeni transferlerimizin de katılmasıyla kampımız tam kadro devam ediyor. Kampta tüm oyuncularımız bu dönemi etkin bir şekilde değerlendiriyor. İkinci yarıya hazır bir kadroyla gireceğiz. Bu anlamda ikinci yarı bizim için avantajlı olacak diye düşünüyorum. Hocamızın aklındaki kadro da hemen hemen bu kamp döneminde şekillenmiş olacak."

Kaynak: AA