Hido Clippers'a mı?

Orlando Magic'in serbest bıraktığı milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun, Los Angeles Clippers'a transferi gündemde... Clippers koçu Doc Rivers da; "Hidayet'i her zaman çok beğendim" sözleriyle transfere yeşil ışık yaktı.

Yıldız oyun kurucusu Chris Paul'ü, omuz sakatlığı nedeniyle 6 haftalığına kaybeden Los Angeles Clippers, kadrosunu deneyimli bir oyuncu ile takviye etmek istiyor.

J.J. Redıck'in de sakat olması nedeniyle transferi bir an önce sonlandırmak isteyen Clippers yönetimi, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ve bir dönem Anadolu Efes'te de oynayan Sasha Vujaçiç ile ilgileniyor. Ancak koç Doc Rivers'ın yaptığı açıklamalar, Clippers'ın, Hidayet'i tercih etmeye daha yakın olduğunu gösteriyor. Rivers; "Hidayet'i her zaman çok beğendim. Şut atabiliyor ve 2 forvet pozisyonunda da oynayabiliyor" sözleriyle transfere yeşil ışık yaktı.

Milli basketbolcu geçen sezon sakatlıklar ve yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle aldığı men cezası nedeniyle sadece 11 maçta Orlando forması giyebilmişti.