Orduspor, Hiçbir Oyuncusunu Kaybetmek İstemiyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Bazı oyuncularımız ile ilgili transfer söylentileri var, transfer yapamadığımız bir dönemde hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz" dedi.

Mor-beyazlı ekip ikinci devrenin hazırlıklarını teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde sürdürüyor.
Teknik direktör Erkan Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını istedikleri yerde tamamladıklarını belirtti.

Puan sıralamasında iyi yerde olduklarını ifade eden Sözeri, "İkinci devre bu performansımızı aynen devam ettirmek istiyoruz ama şu da bir gerçek, ikinci devre daha zor geçecek. Herkes kadrosunu yenileyecek. Düşme, play-off ve ilk iki mücadelesi daha zorlu geçecek. Ligin ikinci devresinin bütün takımlar için zor geçeceği ortada. Hedefimiz hiçbir zaman üst sıralardan kopmamak. Eğer bu istediğimizi yapabilirsek hedeflerimize ulaşabiliriz" dedi.

Takımdaki yabancı oyuncuların ilk devredeki performansını da değerlendiren Sözeri, şöyle devam etti:
"Yabancı oyuncularımız ilk devre itibariyle inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Sonuçta onlar da Türkiye'ye yeni geldiler. Her yabancı gibi onlar da uyum süreci geçirdi ama genel olarak baktığımızda ben yabancı oyuncularımızın performansından memnunum. Çok da kötü bir dönem geçirmediler ancak ikinci devre kendilerinden daha çok şey beklediğim de ortada. İnşallah yabancı oyuncularımızdan ikinci devre daha çok verim alırız."
Sözeri, takımdaki hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemediğini de vurgulayarak şunları kaydetti:
"Bazı oyuncularımız ile ilgili transfer söylentileri var, transfer yapamadığımız bir dönemde hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz ancak bana ulaşan bir şey yok. Bizim de herkes gibi duyumlarımız oluyor. Şunu net bir şekilde söylemek isterim ki hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz. Zaten transfer yasağımız ortada. Bu manzara ve kadro derinliğimiz de ortada iken oyuncularımız ile ilgili transfer iddiaları bizleri zor durumda bırakır. Bazı sakat oyuncularımızın tedavileri de sürüyor. Eren, Ufukhan ve kaleci Ferhat'ın da sakatlık durumları ortadayken kesinlikle hiçbir oyuncumuzu kaybetmek istemiyoruz. Zaten oyuncularımızla da görüşme halindeyiz. Oyuncularımızın da genel görüşü, ekonomik olarak rahat oldukları bir takımdan gitmek istemiyorlar."
Sözeri, sözleşmesi 20 Ocak'ta biten kaleci Valeriy Fomichev ile ilgili nasıl bir yol izleneceğini ise henüz bilmediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA