Karabükspor, Jones Carioca'yı Renklerine Kattı

Kardemir Karabükspor, bugün resmi imzayı atan Brezilyalı forvet Jones Carioca’yı 1,5 yıllığına renklerine kattı.


Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Brezilya Seri A Ligi'ndeki Clube Nautico Capibaribe Kulübü'nün 26 yaşındaki forvet oyuncusu Jones Carioca’yı bugün renklerine kattı.

Bugün İstanbul’a gelen Jones Carioca, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve yönetim kurulu üyesi Murat Yolbulan ile görüşerek kendisini kırmızı-mavili renklere bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, diğer eksik mevkiler noktasında çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyerek, “Bugün transfer ettiğimiz Jones Carioca forvet bir oyuncu olmasının yanı sıra, sağ ve sol açık bölgede de etkili bir oyuncu. Hocamızda kendisini kanatlarda oynatmayı düşünüyor. Devre arasında transfer yapmak oldukça zor. Futbolcu ile anlaşsak kulübü ile anlaşamıyoruz. Kulüp ile anlaşsak futbolcu ile anlaşamıyoruz. Ama en kısa sürede eksik mevkilerimizi bitirmek üzere yoğun bir çaba içerisindeyiz. Defans noktasında Galatasaray’dan kiraladığımız Dany yarın tatilden dönüyor ve şuan için bir sıkıntı yok. Son görüşmeyi yapıp resmi imzayı atacağız” dedi.

Jones Carioca ise, Karabükspor’a geldiği için mutlu olduğunu ve kulübün başarısı için mücadele edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA