Trabzonspor çileğini buldu!

Trabzonspor gölcü arayışında sona yaklaştı.Hannover 96'da forma giyen Senegalli golcü Mame Diouf'ta mutlu sona çok yaklaşıldığı öğrenildi.

Golcü transferini birkaç gün içinde sonuçlandırmak isteyen Trabzonspor yönetiminin, Bundesliga ekibi Hannover 96'da forma giyen Mame Diouf'ta mutlu sona yaklaştığı ifade edildi.

Görüşmelerde Senegalli oyuncunun Mayıs ayında bitecek sözleşmesini koz olarak kullanan bordo-mavililerin, Alman kulübüne 2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Hannover'in 6 milyon euro'da ısrarcı olduğu belirtilirken, Diouf'un da Trabzonspor'da oynamaya sıcak bakması sebebiyle bu transferin hafta içinde olumlu sonuçlanacağı gelen haberler arasında.

Yerli oyuncu arayışlarını da sürdüren Trabzonspor'un Kasımpaşa ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Özer Hurmacı ile yapılan görüşmelerde sona gelindiği öğrenildi. Bordo-mavililerin, bir iki gün içinde başarılı orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalanabileceği belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Erdoğan, ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.

"Bu kadar kısa sürede 11'e girdiğim için çok mutlu ve şanslıyım."Hocamın bana olan güvenini boşa çıkartmadığım için de kendimle gurur duyuyorum. Sezonun ilk yarısı, yaşadığım sakatlık dışında benim için güzel geçti. Takım olarak da önemli başarılar yakaladık. İkinci devrede öncelikle ligdeki deplasman karnemizi geliştireceğiz. Kişisel hedefim de daha çok gol atmak" ifadelerini kullandı.