Kayserispor, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 17. sırada kapatan Kayserispor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.


Sarı-kırmızılılar, Antalya'nın Serik ilçesi Belek beldesinde kaldığı otelin sahasında, antrenör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Bugün yapılan akşam idmanında futbolcular, ilk bölümde düz koşu yaparken, sonrasında top ve taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

ÖMER BAYRAM: “İLK YARIYI UNUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Kayserispor’un genç yeteneği Ömer Bayram, bu akşam gerçekleşen antrenman öncesi İHA’ya yaptığı açıklamada, ilk devrenin kendileri için kötü geçtiğini vurgulayarak, “Kötü geçmesinin bir çok sebepleri vardı. Bunun için bir kitap dolusu şeyler sayabilirim ama konuşmaya gerek yok. Biz ilk yarıyı çok hızlı bir şekilde unutmaya çalışacağız. Bu kampı en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarı çok güçlü bir Kayserispor göstermek istiyoruz” dedi.

“KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”
Eski teknik direktörleri Robert Prosinecki’nin gittiği için üzgün olduklarını belirten Bayram, “Biz oyuncu gurubumuz olarak kendimize güveniyoruz. Yeni hocamız geldiğinde de onunla birlikte çok güzel bir seri yakalamak istiyoruz ve Kayserispor’u çok güzel bir yere taşımak istiyoruz. Şuan ki bulunduğumuz durumu hak etmiyoruz. Çok kaliteli ve genç oyuncularımız var. Çok büyük sakatlıklardan dönen futbolcularımız var. Birlik oluşturabilirsek, Kayserispor’u çok güzel yerlere taşıyabileceğimizden eminim” diye konuştu.

“İKİNCİ YARIDA DA ÇOK İYİ BİR ÖMER BAYRAM GÖRÜR TÜRKİYE”
Sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Ömer Bayram, şuan için kendisine henüz bir hedef koymadığını vurgulayarak, “Hakkımda çıkan transfer dedikoduları sebebiyle, takımımla bu durumuma düştüğüm için çok üzgünüm. Kayserisporla bu duruma düştüğüm için üzülüyorum aslında. Çok genç ve yetenekli futbolcularımız var. Benim şuan tek bir hedefim olursa o da Kayserispor’u şu durumdan kurtarmak. Çok çalışmam lazım ve ilk yarıdaki hatalarımı düzeltip üzerine koyarak oynamam lazım. İnşallah ikinci yarıda da çok iyi bir Ömer Bayram görür Türkiye. İnşallah, Kayserispor’a puanlarla yardımcı olabilirim” ifadelerini kullandı.

“FATİH TERİM TARTIŞILMAZ BİR HOCA”
Fatih Terim’in tartışılmaz biri hoca olduğunu dile getiren Ömer Bayram, “Türkiye’nin en büyük hocası diyebilirim. Onun milli takımda olması, Türkiye için ve Avrupa için çok iyi bir şey. Kayserispor’da ilk 11’de düzenli bir şekilde oynarsam inşallah A Milli Takım’da da hedeflerim var. Ama bu sadece kendi kalitemle olmuyor. Takım olarak bunu sahada yansıtmamız lazım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA